П`ятниця, 19.04.2024, 14:59
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 15

 

7 листопада у НВК «Ковалівська гімназія» відбулася зустріч учнів молодшої  та середньої школи навчального закладу із казкою.

Герої казок нагадали присутнім у залі про те, що казка - світ чарівний і незвичний, диво, сповнене краси, радість для душі.

Головні герої казки – Владко та Віра розповіли дітям про важливість дотримання гігієни у людей та шкідливість багатьох мікробів. Актори подарували учням веселий настрій та позитивні емоції.

Педагог-організатор НВК «Ковалівська гімназія» Бондаренко Галина Богданівна подякувала дітям за уважність, а акторам за змістовно проведене дійство, відзначивши його оригінальність та музичне оформлення і наголосила на тому, що кошти виручені за перегляд казки підуть на допомогу дітям сиротам. Бондаренко Г.Б. побажала всім присутнім ніколи не втрачати надії та нести казку в серці в будь-якому віці, тому що вона продовжує життя і радує не дивлячись ні на що.

... Читати далі »
Просмотров: 625 | Добавил: zaza | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

Протягом першого тижня листопада (3-7) вихованці гуртка «Фітодизайн»  НВК «Ковалівська гімназія» під керівництвом Тихоненко Людмили Вікторівни готували роботи для участі у виставці-аукціоні «Скарби рідного краю» в рамках акції «Діти Київщини – воїнам АТО».

Учні із задоволення плели вироби із лози, робили янголяток-оберегів із сіна, малювали малюнки.

Головна мета виставки виявити й підтримати юних умільців, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, розвивати й популяризувати народні ремесла серед дітей та учнівської молоді навчальних закладів Васильківщини, сприяти їх духовно-моральному, естетичному вихованню, допомоги вихованцям у професійному самовизначенні.

... Читати далі »
Просмотров: 667 | Добавил: zaza | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

 

7 листопада у НВК «Ковалівська гімназія» відбулася зустріч учнів навчального закладу із учасником АТО, заступником командира батареї по роботі з особовим складом, лейтенантом  ППО, який подякував дітям НВК «Ковалівська гімназія» серед яких є волонтери, за підтримку української армії, учасників АТО.  Та розповів дітям про життя воїнів у зоні АТО.

Розповідь справила незабутнє враження на школярів. Діти уважно слухали, задавали комбату питання, отримуючи  на них змістовні відповіді.

Вкінці зустрічі гімназисти подякували воїну-захиснику за мужність і відвагу та побажали йому здоров’я, удачі,  чистого неба над головою, а також передали листи, малюнки, сувеніри-янголята, синьо-жовті кокардочки та гроші, які зібрали на благодійному ярмарку для воїнів АТО, а учениці 11 класу Галузинець Яна та Гаркавенко Оксана співали пісні про Україну.

Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері.

... Читати далі »
Просмотров: 891 | Добавил: zaza | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

29 жовтня та 5 листопада 2014 у НВК «Ковалівська гімназія» на пропозицію батьківського комітету та учнівського активу навчального закладу відбулися  благодійні ярмарки «Діти України – воїнам АТО».

Відчуваючи потребу допомогти українським силам у цей важкий для України час і внести свою посильну лепту, діти вкотре напікши солодощів та продаючи їх, збирали кошти для захисників вітчизни.

Виховуймо майбутніх патріотів! За ними – наше майбутнє!

... Читати далі »
Просмотров: 655 | Добавил: zaza | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту