Четвер, 18.04.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 22 » УКРАЇНА КОСМІЧНА
10:54
УКРАЇНА КОСМІЧНА

Вихованеці гуртка «Астрономія», що працює на базі НВК «Ковалівська гімназія», разом з керівником Паранічем Геннадієм Івановичем

взяли участь  у Всеукраїнському молодіжному аерокосмічного форумі, спрямованому на формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості, «УКРАЇНА КОСМІЧНА»

В рамках триденної програми форуму:

Вихованці здійснили екскурсію до шкільного музею історії та розвитку космонавтики школи I-III ступенів № 36 ім. С. П. Корольова міста Києва. Також ознайомились з практичним досвідом організації аерокосмічної просвітницької діяльності на базі школи, слухали  міні-лекцію «Українці у космосі» та  зустрілись і поспілкувались з учасниками АТО.

Відвідали Київський планетарій, де переглянули науково-популярний повнокупольний фільм «У пошуках краю Сонячної системи»та взяли участь у майстер-класах з науково-технічної та прикладної творчості на космічну та національно-патріотичну тематику для учасників Форуму.

Були учасниками прес-конференції організаторів Форуму (Міністерство молоді та спорту України, Державного космічного агентства України, Київської міської державної адміністрації, Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір'я», Товариства «Знання»).

Поспілкувались та з першим космонавтом України Героєм України     Л. К. Каденюком та послухали його інформаційне повідомлення «Як стати космонавтом».

Ознайомились з презентаціями: Державного космічного агентства України «Україна – космічна держава»;  підприємств космічної галузі (ДП «КБ «Південне», ВО «Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова», ЦКБ «Арсенал», «Київприлад», ДП “Укркосмос”, НЦУВКЗ); слухали інформаційне повідомлення Ради молодих спеціалістів космічної галузі «Космос чекає на молодь»

Побували на концерті молодіжних творчих колективів присвяченому         25- річчю УМАКО «Сузір’я» та дізнались про сучасні дослідження у сфері космосу.

 
 
 


 
Переглядів: 685 | Додав: zaza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту