П`ятниця, 19.04.2024, 19:14
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Вчимо і навчаємося
21:39
Вчимо і навчаємося
 

Вчимо і навчаємося

НВК «Ковалівська гімназія» є дійсним членом Всеукраїнської асоціації «Відроджені гімназії України» з 2006 року.

 Адміністрація закладу є активним учасником щорічних конференцій, заходів у роботі асоціації. Ось і цього року директор НВК «Ковалівська гімназія» Бондаренко Людмила Анатоліївна та заступник директора з НВР Дубчак Наталія Феодосіївна взяли участь у ХХІІ щорічній конференції Всеукраїнської асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України» на тему « Сучасні інноваційні освітні технології національно-патріотичного виховання в закладах освіти нового типу Хмельницької області». Конференція відбулася 23-27 вересня 2014 року у м.Хмельницьку. Учасниками даного заходу  стали керівники гімназій, ліцеїв, колегіумів, спеціалізованих шкіл, НВК і НВО всіх областей України.

Набуті знання, досвід колег активно втілюється у життя нашого закладу.

 

І чужому научаймось,  і свого не цураймось

У вирі подій суспільство завжди прагне досягти найважливіших цінностей – свободи, добробуту й щастя. Тенденції цивілізованого розвитку висувають нові вимоги перед людиною, а отже, і перед освітою, що відіграє вирішальну роль у становленні кожної особистості.

 Перебуваючи у процесі стрімких соціально-економічних змін, Україна надзвичайно гостро відчуває потребу підготовки і виховання нової генерації громадян на засадах цінностей демократичного суспільства. Але виховання справжнього громадянина можливе лише за умови створення демократичного середовища у навчальному закладі, де учень на власному досвіді навчається брати відповідальність та приймати рішення. Школа відтак розглядається як мікромодель  суспільства. Для модернізації національної системи освіти суттєву роль в останні роки відіграє проект «Освіта для демократичного громадянства», який є спільною ініціативою Міністерства освіти і науки України, Національної академії державного управління при Президентові України, Цюріхського педагогічного університету (Швейцарія), започаткований у 2008 році.

У КОЇПОПК м. Біла Церква 07 жовтня 2014 року розпочав роботу Швейцарсько-український проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні». Заступник  директора НВК «Ковалівська гімназія» з НМ роботи Варава Людмила Василівна стала учасником програми підготовки тренерів з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини.

 

Переглядів: 700 | Додав: zaza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту