П`ятниця, 26.04.2024, 10:56
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

7 квітня на базі  НВК «Ковалівська гімназія» відбулося секційне засідання методичного об’єднання шкільних бібліотекарів,  в рамках районної виставки «Освіта Васильківщини-2016» . Працювали над цікавою темою : «Використання шкільного електронного сайту для популяризації роботи бібліотеки навчального закладу».

Учасників семінару привітала директор НВК «Ковалівська гімназія» Л.А.Бондаренко. Вона презентувала заклад  та відзначила  роботу  бібліотекаря І.М.Бараненко в житті гімназії.

Були розглянуті роботи , подані на виставку педагогічних досягнень, та доповіді згідно теми семінару.

Бібліотекар НВК «Ковалівська гімназія» І.М.Бараненко , підготувала  виступ за темою «Алгоритм створення електронних презентацій», представила колегам свої презентаці ... Читати далі »

Просмотров: 672 | Добавил: zaza | Дата: 08.04.2016 | Комментарии (0)

За ініціативи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації  розпочато реалізацію українсько-чеського проекту  з питань управління навчальними закладами.

Проектом передбачено розроблення спільних програм підготовки директорів загальноосвітніх навчальних закладів  за рівнем «магістр» на базі Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та неперервної дипломної освіти директорів на базі КВНЗКОР «Академія неперервної освіти»

5 квітня на базі  НВК «Ковалівська гімназія» відбувся круглий стіл за участю провідних н ... Читати далі »

Просмотров: 677 | Добавил: zaza | Дата: 06.04.2016 | Комментарии (0)

26-31 березня 2016 року на Київщині перебуває делегація лідерів учнівського самоврядування зі звільнених територій Донецької та Луганської областей. Візит делегації здійснено в рамках співпраці закладів освіти Київської, Донецької та Луганської областей з метою  культурної та соціальної консолідації українського суспільства, встановлення тісних контактів між активною молоддю задля розбудови цілісної суверенної України. 30 березня гостей приймав НВК «Ковалівська гімназія»

Діти-переселенці та їх родини, на сьогоднішній день, є одними з найуразливіших категорій населення. Адже вони змушені зустрічатися із травматичними і стресовими ситуаціями значно частіше. Ці ситуації впливають на дитину в період її розвитку та становлення,  порушуючи нормальні процеси формування  особистості. Пережитий травматичний досвід впливає н ... Читати далі »

Просмотров: 819 | Добавил: zaza | Дата: 31.03.2016 | Комментарии (0)

23 .березня 2016 року НВК «Ковалівська гімназія» зустрічала гостей.

З ініціативи ректора Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради  «Академія неперервної освіти» Г.І. Осадчого було проведено  виїзне навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації директорів навчальних закладів на базі НВК «Ковалівська гімназія».

Навчання сплановано керівником навчального відділу КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» Майбородою Зінаїдою Яківною.

... Читати далі »

Просмотров: 757 | Добавил: zaza | Дата: 25.03.2016 | Комментарии (0)

19 березня у  НВК «Ковалівська гімназія» відбувся  огляд художньої самодіяльності «Веселка 2016».

Програма огляду висвітлювала таланти нашої гімназії. На суд журі було представлено 9 номерів. До цього заходу готувались тривалий час, і як підсумок достойний виступ наступних колективів та учасників заходу.

Хореографічний колектив «Стевія», під керівництвом Бабенко Анни Павлівни,продемонстрував  і пристрасну «Самбу» , грайливий танок «Бджілок»  та патріотичний український танок.

Зворушливим був виступ театрального  колективу «Стежка» під керівництвом Нощенко Оксани Миколаївни. Учасники театральної трупи відтворили на сцені фрагмент твору  Нью Неймана «Кароліна в країні кошмарів».

Дует  бального танцю «Статус» зачарував всіх ... Читати далі »

Просмотров: 717 | Добавил: zaza | Дата: 22.03.2016 | Комментарии (0)

 

Щовесни, коли тануть сніги,

І на рясті засяє веселка,

Повні сил і живої снаги,

Ми вшановуємо пам'ять Шевченка…

 

Початок березня щорічно знаменується заходами,що вшановують пам'ять про великого Кобзаря. Традиційно і цьогоріч  у НВК «Ковалівська гімназія» заступником директора з ВР та педагогом-організатором було проведено Шевченківські читання.,учасниками яких стали учні 2-4 класів. Кожен із конкурсантів заздалегідь обрав собі поезію Великого Кобзаря. З метою об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було обране журі,яке оцінювало учасників за такими критеріями: знання напам’ять, артистизм та культура мовлення.

Виступи маленьких уч ... Читати далі »

Просмотров: 723 | Добавил: zaza | Дата: 12.03.2016 | Комментарии (0)

 

8 березня. Саме в цей день людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-світоч, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі. Мати... Це перше слово, яке з радістю та усмішкою вимовляє дитина. Мама – які надлюдські глибини скарбів містять вони в собі. А мамина колискова звучить найніжнішою музикою, і тоді, коли посрібляться наші скроні, не мав би світ стільки геніїв, стільки великих мужів, якби над їхнім дитинством не тремтіло б серце матері. Мати – корінь життя, та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а розцвітає з плином літ все ясніше. Міцно тримає жінка свічку життя, затуляючи її тендітний вогник от подихів вітру, подиху зла.

... Читати далі »
Просмотров: 673 | Добавил: zaza | Дата: 09.03.2016 | Комментарии (0)

Напередодні 8 Березня в НВК «Ковалівська гімназія»відбувся конкурс «Супер мама 2016». Учасниками святкової програми стали мами учнів 2 класу. Від  конкурсу до  конкурсу учасниці вражали всіх присутніх своєю чарівністю,винахідливістю, добротою та оригінальністю. Мами та діти охоче приймали участь в запропонованих конкурсах,але не сумували і глядачі: вони і загадки-жарти відгадували, і пісні співали.Від  початку і до кінця свята журі було важко визначити хто ж стане «Супер мамою», та все ж корону та грамоту «Супер мама 2016» здобула мама учениці 2 класу -Бабіч Наталія Борисівна. Були переможці і в інших номінаціях,а саме: перемогу у номінації «Міс Ніжність»  отримала Мартиненко Інна Василівна, а «Міс Чарівність» стала Коваль Валентина Миколаївна.

Вівтаємо мам з перемогою, а  всіх жінок з наст ... Читати далі »

Просмотров: 723 | Добавил: zaza | Дата: 04.03.2016 | Комментарии (0)

О 14 годині, в п'ятницу. В приміщенні актової зали НВК "Ковалівська гімназія" відбудется свято 8 Березня. Запрошуємо робітників закладу, мам та бабусь учнів.

Просмотров: 581 | Добавил: zaza | Дата: 01.03.2016 | Комментарии (0)

 

Мамо, не плач. Я повернусь весною.

У шибку пташинкою вдарюсь твою.

Прийду на світанні в садок із росою,

А, може, дощем на поріг упаду.

 

20 лютого Україна вшановувала пам’ять загиблих на Майдані героїв України «Небесної сотні».

На підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, у НВК «Ковалівська гімназія» протягом 20-23 лютого було проведено низку заходів: вшанування хвилиною мовчання Героїв Небесної сотні, педагогом-організатором Бондаренко Галиною Богд ... Читати далі »

Просмотров: 577 | Добавил: zaza | Дата: 29.02.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 31 32 »
Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту