П`ятниця, 26.04.2024, 06:39
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 19 » Семінар
21:46
Семінар

Здоров'я – найбільше багатство

Здоров'я – не все, але все без здоров'я – ніщо.

                                                    Сократ

Основним завданням процесу навчання є не тільки навчити, сформувати певні вміння та навички, розвинути творчий потенціал, а й максимально зберегти здоров'я учнів.

Цьому допомагає використання в навчальному процесі здоров'язберігаючих технологій

19 березня 2015 року у НВК «Ковалівська гімназія» відбувся семінар-практикум вчителів 3-х класів Васильківського району на тему: «Впровадження здоров'язберігаючих технологій навчання у початковій школі».

  Робота семінару складалася із двох блоків: практичного та теоретичного.

Налаштуватися на роботу за вищевказаною темою вчителям допоміг лікувальний чай із трав'яного збору, аромотерапія та ніжні звуки класичної музики.

   У рамках практичного блоку семінару гості відвідали урок основи здоров'я у третьому класі, на якому діти та вчитель початкових класів Нестеренко Любов Анатоліївна продемонстрували присутнім впровадження здоров'язберігаючих технологій на даному занятті. Багато корисного для роботи в даному напрямку змогли почерпнути для себе вчителі. Продовжили роботу учасники семінару у класній кімнаті 4 класу разом із вчителем початкових класів Оленою Петрівною Джурою та її вихованцями. Вони представили гостям тематичну годину спілкування «Здоров'я – це найдорожчий скарб». У цікавій формі пройшло спілкування і навчання дітей з вчителем, шкільною медсестрою та лікарем – педіатром. Заняття було побудовано, переважною більшістю, із використанням елементів методики Володимира Базарного.

   У  теоретичній частині  семінару директор НВК «Ковалівська гімназія» Людмила Анатоліївна Бондаренко та заступник директора з науково-методичної роботи Варава Людмила Василівна презентувала роботу  над науково- методичною проблемою закладу, яка співзвучна із темою семінару-практикуму.

 Змістовною, цікавою і корисною для всіх присутніх була презентація Тетяни Григорівни Сперкач – методиста районного методичного кабінету. Вчителі активно включилися в роботу семінару і виробили ряд рекомендацій для вчителів початкових класів щодо впровадження здоров'язберігаючих технологій у навчально – виховний процес у початковій школі.

 
 
 
 
 
Переглядів: 827 | Додав: zaza | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту