Субота, 27.04.2024, 06:46
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Червень » 14 » Закриття табору
10:52
Закриття табору

Літня пора – період зміцнення здоров’я, сили, виховання мужності, спритності. Це пора фізичного загартовування, духовного збагачення, випробування своїх сил у праці, поході, це період активного фізичного відпочинку, це час яскравих вражень, самодіяльності, творчості, активного пізнання природи, друзів, себе.

Отож, мовний табір “Doughnuts-Friends” (“Друзі-Пончики”)у НВК “Ковалівська гімназія” розпочав роботу 29 травня і тривав 2 тижні. Перебували у таборі 25 дітей. Організаторами роботи в таборі стали 3 вчителі іноземної мови та 4 учнів старших класів. Під час відкриття табору зазвучав гімн табору, а сформовані загони виготовили значки, що стали їх символами. Вивчили віршики-рифмівки, повторили англійські слова, познайомилися з новими іграми та розпочали веселитись та відпочивати, вдосконалюючи навички володіння іноземною мовою.

Щоденна робота в таборі проходила за окремим планом. Обов’язково проводили фізичну зарядку, співали гімн, повторювали слова, пісні, вірші, скоромовки, вивчали новий лексичний матеріал. Завдання отримували всі, щоб мандрувати в цікавому світі англійської мови.

Проводили час у мовному таборі весело та корисно. Два загони, що обрали такі назви: “Mullberries”(“Шовковички”), “Salty cucumbers”(“Солоні огірочки”) змагалися між собою в ігровій формі. Визначали кращих спортсменів. Вивчали та повторювали назви страв, продуктів, овочів та фруктів, відгадували загадки, співали пісні та рифмівки, показували пантоніми. Відгадували мелодії, знайомі з дитинства, дивились відео англійською мовою. Грали в настільні ігри “Boardgames”. Загони презентували найоригінальніші та незвичайні страви. Під час рухливих ігор, вікторин, конкурсів, квестів, театралізованих дій діти удосконалювали англійську розмовну мову, створювали власні рецепти, пригадували знайомі, обговорювали проблеми нездорового харчування. Діти активно приймали участь в пізнавальних та цікавих іграх: “Чай, кефір ”, “Спіймай, якщо зможеш!”, “Жабки”, “Ми веселі діти літа”, “Спробуй і здогадайся!”, “Крокодил ”, “Хто Я?” та інші.

Проектна робота (робота з плакатами, постерами, малюнками, розмальовками) допомагала дітям працювати в командах та згуртовувати їх, прислухатись одне до одного. Створені плакати, індивідуальні завдання не залишали байдужими нікого.

Пошукову гру в день закриття табору провели чудово. Церемонія нагородження відбулася урочисто на чолі з директором нашої гімназії Нестеренко Наталією Василівною та завучем з навчально-виховної роботи Дубчак Наталією Феодосіївною . Відпочили весело та корисно!

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Переглядів: 1032 | Додав: zaza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту