П`ятниця, 26.04.2024, 23:28
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Протягом 16-21 лютого 2015 року у НВК «Ковалівська гімназія»  відбувся тиждень присвячений героям Небесної сотні, героям АТО та невинно загиблим жертвам цивільного населення на Сході України протягом 2013-2015 років організований учнівським самоврядуванням навчально-виховного закладу під керівництвом педагога-організатора Бондаренко Галини Богданівни.

Тиждень проведений традиційно у ході проектів «Дитина, родина, нація, Україна» та «Жива нитка».

Мета – нагадати учням про трагічні події які відбулися та відбуваються в Ураїні протягом 2013-2015 років, привити їм любов та шану до історії, навчити християнської моралі, виховувати майбутнє покоління у дусі патріотизму, національної свідомості і гідності.

В ході тижня учнями було прослухано передісторію та історію подій на Майдані, анексію Криму та початок військових дій на Сході ... Читати далі »

Просмотров: 667 | Добавил: zaza | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Протягом 17-21 лютого 2015 року у НВК «Ковалівська гімназія»  відбувся Тиждень рідної мови. «Мова рідна, слово рідне» організований учнівським самоврядуванням навчально-виховного закладу під керівництвом педагога-організатора Бондаренко Галини Богданівни.

Тиждень проведений традиційно у ході проектів «Дитина, родина, нація, Україна».

Мета привити дітям любов та шану дорідної мови та до історії, виховувати майбутнє покоління у дусі патріотизму, національної свідомості і гідності.

В ході тижня учнями було прослухано історію виникнення писемності, та української мови, проглянуто комп’ютерну презентацію «День рідної мови», прослухано аудіо-записи пісень про мову, проведено лінгвістичний квест між учнями, випуск стінгазет та ... Читати далі »

Просмотров: 644 | Добавил: zaza | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

16 лютого 2015 року у НВК «Ковалівська гімназія»  відбувся відкритий виховний захід приурочений Дню Святого Валентина організований учнівським самоврядуванням навчально-виховного закладу під керівництвом педагога-організатора Бондаренко Галини Богданівни.

Захід проведений традиційно у ході проекту «Дитина, родина, нація, Україна».

Мета заходу – ознайомити учнів із звичаями та традиціями народів світу, привити їм любов та шану до історії, звичаїв, обрядів, навчити християнської моралі.

В ході виховного заходу учнями було прослухано історію виникнення свята, зокрема, про життя та діяльність самого Валентина. Проведено багато веселих та цікавих конкурсів (малюнків, танців, ерудованості та витривалості, ніжних слів, інтелекту тощо).

Після п ... Читати далі »

Просмотров: 688 | Добавил: zaza | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

 

 

Горів в  вогні Афганістан,

Летів над горами “тюльпан”,

Від горя чорний і від сліз...

Додому мертвих хлопців віз.

 

13 лютого 2015 року у НВК «Ковалівська гімназія» відбувся відкритий виховний захід приурочений 26-ій річниці виводу військ з Афганістану.

Захід проведений традиційно у ході проекту «Жива нитка»

Мета заходу – нагадати дітям про страхіття війни, виховувати толерантне ставлення до інших народностей та національностей, виховувати майбутнє покоління у дусі патріотизму, національної свідомості і гідності.

Після проведення заходу Бондаренко Г.Б. нагадала учням про обов’язок кожного – захист Батьківщини. І наголосила: «Хто не знає минулого,  той не має майбутнього», але «Чужого шукаючи можна втрати своє».

... Читати далі »
Просмотров: 651 | Добавил: zaza | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

 

7 лютого НВК"Ковалівська гімназія" гостинно вітала своїх випускників. Колишні учні, через роки, знову зібралися, щоб пригадати своє дитинство, юність які вони провели у школі...

Учні НВК зустрічали випускників ювілярів 1970, 1975, 1980, 1985, 1990, 1995, 2000, 2005, 2010 років святковою концертною програмою, яка була насичена піснями, танцями, спогадами, іграми, конкурсами, дотепами…

Випускники мали можливість пригадати щасливі та кумедні історії шкільного життя, подякувати вчителям та дати напутнє слово учням НВК «Ковалівська гімназія».

... Читати далі »
Просмотров: 816 | Добавил: zaza | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)

«Пам’ять про Кузьму»

 

Це зрозуміло, кожен в світі гість,
Ніхто не зна, чи доживе до ранку,
Але піти з життя у 46
Це долі незбагнена забаганка.
Чому вона зі смаком вибира
Талановитих, мужніх, повних сили,
Невже для долі і буття це гра,
А ми лише ляльки її безсилі?
Хто вибира to be or not to be?
Хто замовляє засухи і зливи?
Прости, Кузьма, я не казав тобі,
Ти був серед найкращих особливим.

Євген Рибчинський 

 

... Читати далі »
Просмотров: 667 | Добавил: zaza | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)

01 грудня у НВК «Ковалівська гімназія»  на загальношкільній лінійці урочисто було вручено медалі та грамоти Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи команді хлопців НВК «Ковалівська гімназія» за ІІІ місце у футбольному турнірі серед школярів «Кубок осені», за ІІ місце у першості Васильківського району з баскетболу серед збірних команд юнаків загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів за програмою ХУІІІ спортивних ігор школярів присвячених пам'яті Засухи Олексія Федоровича, за ІІІ місце  у відкритій першості Києво-Святошинської районної ДЮСШ з баскетболу серед юнаків 2002-2003 років народження. Всі вчителі та учні привітали переможців, побажали їм міцного здоров'я та високих досягнень у спорті.  

Просмотров: 593 | Добавил: zaza | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

Калина – найчарівніша рослина, кущ, про неї складено найбільше художніх творів, пісень, легенд, прислів’їв, загадок. З давніх-давен вона була найулюбленішою рослиною, яка росла біля кожної хати українця. Калина давно стала символом України.  

Калина – вірна супутниця людини від її народження до останніх днів. Весною вона милує зір більше цвітом, а  восени – багряними кетягами ягід, як символ родинного благополуччя і достатку.

         5 ГРУДНЯ  2014 р., у НВК «Ковалівська гімназія»  відбулося  свято "Червона калина – символ України". виховний захід підготували учні 3 класу та   класовод  Нестеренко Любов Анатоліїана.

Метою заходу було  сформувати в дітей поняття про калину як символ України, символ людської мудрості.

Дітлахи розказувал ... Читати далі »

Просмотров: 895 | Добавил: zaza | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

04 грудня 2014року НВК «Ковалівська гімназія» приймала гостей – вчителів історії та правознавства Васильківського району, які прибули сюди для участі у семінарі –практикумі на тему: «Безкровна війна».

 Учні закладу представили гостям роботу учнівського самоврядування у НВК під девізом «Надія України».

Виховний захід «Голгофа України» став містком до основної частини семінару – круглого столу на тему «Голодомор, Голокост - трагедії на українській землі в ХХ столітті. Тоталітарний та нацистський режим проти народу і людини», метою якого стало узагальнення та систематизація знань учнів про голод 1932-1933 років в Україні, вміння дискутувати на певну тему. До роботи круглого столу долучилися і вчителі-історики нашого району. Дискусія стала добрим досвідом для учнів і вч ... Читати далі »

Просмотров: 823 | Добавил: zaza | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

Дитинство… Ми завжди згадуємо його з трепетом та радістю. А таку врочисту подію, коли дитина вперше переступає поріг школи, ще й з неймовірним хвилюванням.
Здається, зовсім недавно пролунав Перший дзвінок для першокласників 2014 року, а вже пройшли місяці клопіткої роботи. І з малят-дошкільнят діти перетворились у справжніх школярів.
4грудня в НВК «Ковалівська гімназія»  відбулось  свято «Сто днів у школі», родинне свято першокласників. Школярики 1 класу святково одягнені, усміхнені, щасливі. Батьки, бабусі та дідусі з неймовірною гордовитістю споглядають на своїх діток, радіючи їх першим досягненням. А класовод Олена Володимирівна  та вихователь Наталя Петрівна  дещо хвилюються, чи витримають їх вихованці перші випробування. Родинне свято проходило у класній  кімнаті неспроста, адже саме тут першокласник ... Читати далі »

Просмотров: 812 | Добавил: zaza | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 31 32 »
Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту