Четвер, 25.04.2024, 23:28
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Ковалівський ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

 

Історія наша – це є пам`ять народу,

Що приходить до нас із далеких часів

І письменні мужі із чернецького роду

Це ж писали для нас, для прийдешніх віків

А відомий із них, як той Нестор наприклад,

Що літопись свою «повість врємєнних літ»

Написав він для нас, історичний свій виклад,

Це ж нам пам`ять вікі

в, залишила свій слід

Хто не знає свого минулого – не вартий свого майбутнього…Будь-який народ, будь-яка нація починається, в першу чергу, з того, що вона досконало знає своє минуле. Слова Максима Рильського, винесені у заголовок, якнайкраще це підтверджують.

Історія! Надзвичайно широке поняття. Скільки величного та цікавого приховує воно в собі. Мистецтво історії – є не тільки величезним здоб

утком наших пращурів, уміщений в пожовтілих сторінках вік ... Читати далі »

Просмотров: 1071 | Добавил: zaza | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

 

Трагедія Голокосту

Голокост – правда, голокост – брехня?

Це лише одна з піщинок у вашому оці,

Любі друзі скажуть: а що власне міняє?

Пасха чи Великдень – тут менше емоцій…

 

26 вересня 2014 року у НВК «Ковалівська гімназія» відбувся відкритий виховний захід учнів 11 класу з історії під керівництвом вчителя Бондаренко Галини Богданівни «Трагедія Голокосту».

Захід проведений традиційно у ході проекту «Жива нитка».

Мета заходу – нагадати дітям про несправедливість та страхіття війни, виховувати майбутнє покоління у дусі патріотизму, національної свідомості і гідності, віротерпимості, милосердя та толерантному ставленні до різних народів світу.

В ході навчального заходу учнями було переглянуто комп'ютерну презентацію, прослухано представлені документальні матеріали та прослухано музичні композиц ... Читати далі »

Просмотров: 638 | Добавил: zaza | Дата: 20.10.2014 | Комментарии (0)

 

Вчимо і навчаємося

НВК «Ковалівська гімназія» є дійсним членом Всеукраїнської асоціації «Відроджені гімназії України» з 2006 року.

 Адміністрація закладу є активним учасником щорічних конференцій, заходів у роботі асоціації. Ось і цього року директор НВК «Ковалівська гімназія» Бондаренко Людмила Анатоліївна та заступник директора з НВР Дубчак Наталія Феодосіївна взяли участь у ХХІІ щорічній конференції Всеукраїнської асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України» на тему « Сучасні інноваційні освітні технології національно-патріотичного виховання в закладах освіти нового типу Хмельницької області». Конференція відбулася ... Читати далі »

Просмотров: 700 | Добавил: zaza | Дата: 15.10.2014 | Комментарии (0)

 

18 вересня 2014 року в НВК «Ковалівська гімназія» відбулася презентація  національної скаутської організації «ПЛАСТ». Учні 5-11 класів зустрілися із старшим пластуном Фастівської станиці в Київській області Євгеном Лемешенко.

Мета заходу – розвиток національно-патріотичного покоління українців.

Євген за допомогою відеороликів-презентацій розповів учням про скаутський рух у світі та Україні, мету скобів, їхнє спрямування, наголосивши: «Пластун – це на все життя!».

Діти із цікавістю слухали доповідача, ставили йому запитання, цікавилися, як можна стати скобом, що для цього потрібно.

На прощання Євген побажав учням удачі у навчанні, цікавитися оточуючим світом та мирного неба над головою.

 

 

Та подальшу долю, побажавши дітям щастя, здоров’я та мирного неба над головою,

Захід проведений традиційно у ході проекту «Жива нитка»

... Читати далі »
Просмотров: 681 | Добавил: zaza | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

 

У рамках акції «Діти Київщини – воїнам АТО» яка була ініційована департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, в НВК «Ковалівська гімназія» протягом 16-19 вересня 2014 року було проведено благодійні ярмарки. Ініціаторами заходу були учнівський та батьківський колективи навчального закладу. Учасниками акції стали учні 1-11 класів, а також вихованці  дитячого відділення закладу.  

Діти та їх батьки запропонували провести ярмарку в два етапи, щоб кожна дитина могла внести свою часточку допомоги українським воїнам-визволителям.

Мета заходу – допомога українським солдатам, учасникам АТО.

Ярмарка милувала око розмаїттям випічки та солодощів.

Зібрані кошти будуть передані на лікування пораненому земляку, мешканцю сусіднього села .

Батьки, учні, вчителі НВК «Ковалівська гімназія» бажають швидшого одужання ... Читати далі »

Просмотров: 777 | Добавил: zaza | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

 

   Щедрість рідної землі !

   Принцеса-Осінь влаштувала

   Бал для квіткової еліти

   Сюди й ми завітаєм, діти!

Квіти – постійні супутники нашого життя. Вони на клумбах, газонах, у кімнаті. Вони на рушниках, скатертинах, серветках і нашій уяві.

Вже доброю традицією стало проведення у вересні  свята квітів та врожаю у НВК «Ковалівська гімназія»

10 вересня у закладі відбулася традиційна виставка квітів та декоративних композицій з природнього матеріалу. Цього року вона пройшла під гаслом «Щедрість рідної землі!». У виставці взяли участь учні 2-11класів.  Тут  були представлені композиції, виготовлені не лише з квітів, а й з овочів та фруктів.

Цьогорічні композиції підкорили всіх своєю винахідливістю, оригінальністю. Переважала тема патріотизму, єдності України, багатства і щедрості рідної землі.

Усі роботи разом створи ... Читати далі »

Просмотров: 900 | Добавил: zaza | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

 

День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть. А випускники востаннє переживають сьогодні зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу. Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запрошує у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб напов ... Читати далі »

Просмотров: 887 | Добавил: zaza | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

 

Сьогодні, 24 серпня 2014р. в селі Ковалівка відбувся благодійний пробіг «Світанок» за підтримки героя України Тетяни Володимирівни Засухи присвячений Дню Незалежності Укріїни. Учасників та гостей заходу привітали заступник голови Васильківської райдержадміністрації Володимир Федорович Черпак, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Васильківської райдержадміністрації Терещенко Василь Васильович, майстер спорту з вільної боротьби Власенко Петро Каленикович.

Випробувати свої можливості могли всі бажаючі різних вікових категорій, адже було організовано забіг на 50 м. навіть для наймолодших учасників віком від 1 до 6 років.

Учасники змагались в забі ... Читати далі »

Просмотров: 813 | Добавил: zaza | Дата: 24.08.2014 | Комментарии (0)

 

Літня пора – період зміцнення здоровя, сили, виховання мужності, спритності. Це пора фізичного загартування, духовного збагачення, випробовування своїх сил у праці, поході, це період активного фізичного відпочинку, це час яскравих вражень, самодіяльності, творчості, активного пізнання природи,  друзів, себе. Вихованці табору «Ромашка» вирішили не гаяти часу і відправилися в захоплюючий туристичний похід, щоб навчитися долати справжні перешкоди на шляху.

... Читати далі »
Просмотров: 759 | Добавил: zaza | Дата: 13.06.2014 | Комментарии (0)

 

Вітер облетів моря і гори,

Пісню в піднебессі закружив,

Ми сьогодні табір відкриваєм,

Хочемо, щоб він нас усіх здружив.

 

 

09 червня 2014 року на базі НВК «Ковалівська гімназія»  відбулося урочисте відкриття дитячого табору відпочинку із денним перебуванням  «Ромашка».

   Хорошим настроєм, веселими піснями, повітряними кульками наповнилося шкільне подвір'я. Звучали на лінійці слова привітання учасникам зміни від директора НВК «Ковалівська гімназія» Бондаренко Людмили Анатоліївни, начальника табору Коптовець Інни Миколаївни, батьків.

  Дітей ознайомили із планом заходів, розпорядком д ... Читати далі »

Просмотров: 760 | Добавил: zaza | Дата: 10.06.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 31 32 »
Фейсбук
Захист дітей
Відеопрезентація
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту